Op donderdag 28 november organiseert Karmac een Lunch & Learn sessie: ‘Het digitaliseren van bouwdossiers’! Schrijf u vóór 15 november in voor de exclusieve sessie en kom erachter hoe u bouwdossiers overal en altijd ter inzage kunt aanbieden. Aanmelden kan onderaan dit bericht, noteert u ook even met wie er met u meekomt?

Wat kunt u verwachten?
In deze interactieve sessie bespreekt Karmac actuele onderwerpen en vraagstukken omtrent het digitaliseren van bouwdossiers. DEVENTit verzorgt een onderdeel van deze sessie en zal laten zien hoe gedigitaliseerde bouwdossiers eenvoudig aan het publiek beschikbaar gesteld worden. Het resultaat van deze sessie is dat u inzicht krijgt in de werkwijze waarop de transformatie van uw bouwdossiers plaats vindt. Deze sessie wordt afgesloten met een lekkere lunch en biedt daarnaast een uitstekende gelegenheid om te netwerken met uw vakgenoten.


Waar en wanneer wordt u verwacht?
Maak de eerste of volgende stap naar een digitale organisatie en wees welkom bij deze Lunch & Learn sessie!

  • Wanneer: Woensdag 28 november 2019
  • Tijd: 10:00 – 13:30 uur
  • Waar: Karmac Informatie & Innovatie B.V.
  • Adres: Pascallaan 74, 8218 NJ Lelystad
  • Parkeren: Voldoende parkeergelegenheid op het terrein
  • Openbaar vervoer: Klik hier voor reisadvies

Aanmelden