Wilt u óók een beroep doen op de historische kennis van uw websitebezoekers? Of zoekt u achtergrondinformatie over uw collectie en wilt u deze verzamelen en beschikbaar stellen?

Benut de historische kennis van uw websitebezoekers met behulp van de Atlantis Verhalen module. Deze nieuwste toevoeging binnen het Atlantis aanbod stelt organisaties in staat om haar websitebezoekers verhalen, via een combinatie van content en multimedia, te laten delen.

Introductieactie

Om de introductie van deze nieuwe functionaliteit te vieren, bieden we een introductiekorting. Vraag een offerte aan vóór 31 maart 2020* en ontvang 20% korting op de licentieprijs van Atlantis verhalen!

Atlantis Verhalen
Deze nieuwe module biedt het publiek en de organisatie de mogelijkheid om 
verhalen toe te voegen aan de website. De verhalen worden via de website rechtstreeks in Atlantis opgenomen. Zo worden deze binnen de publieksomgeving en in het collectiebeheersysteem volledig doorzoekbaar en zijn ze te relateren aan objecten uit collecties in Atlantis. Naast de velden voor een verhaal, zijn er aanvullende velden zoals ‘trefwoorden’ en’ periode’ die bijdragen aan het ontsluiten van deze digitale bronnen.

Uitbreiding van Atlantis publieksomgeving
‘Verhalen’ wordt toegevoegd aan de Atlantis publieksomgeving. Daarmee is deze nieuwe functionaliteit niet alleen geschikt voor organisaties met een Atlantis erfgoedwebsite, ook organisaties die enkel een Atlantis publieksomgeving gebruiken kunnen Verhalen toevoegen. Dit zorgt voor de volgende toevoegingen:

  • Knop om verhaal toe te voegen
  • Pagina om verhaal aan te maken
  • Overzichtspagina van gemaakte verhalen
  • Aangepaste detailpagina voor verhalen
  • ‘Mijn bijdragen’ overzicht 

MijnStadMijnDorp
Deze volledig vernieuwde erfgoed- en communitywebsite biedt met behulp van Atlantis een uitgebreide verhalenfunctionaliteit. Atlantis Verhalen is een gestandaardiseerde afgeleide van dit platform. Neem absoluut een kijkje op deze website en de geplaatste verhalen. Dit platform biedt aan geregistreerde bezoekers, behalve verhalen, óók de mogelijkheid tot het toevoegen van fotoalbums, biografieën, nieuwsberichten, evenementen, thema’s en groepen. 

Met vriendelijke groet,
het DEVENTit team