Trainingen

Om onze klanten te leren om optimaal met onze producten te werken verzorgen we opleidingen in verschillende niveau’s.

Training bij ons volgen

Wij organiseren trainingsdagen voor zowel nieuwe als gevorderde Atlantis gebruikers. Deze training is speciaal afgestemd op een bepaalde doelgroep of op een product waarbij rekening gehouden wordt met de werkervaring van de deelnemers. Hierbij worden medewerkers van verschillende organisaties gezamenlijk getraind. In ons centraal in Nederland gelegen kantoor in Bunschoten-Spakenburg, beschikken we over een opleidingslokaal en doen we er alles aan een zo goed mogelijke cursuservaring te bieden.

Liever een training bij u op locatie? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 • Centraal gelegen kantoor

  U bent voor deze trainingen van harte welkom op ons kantoor in Bunschoten-Spakenburg dat centraal gelegen en goed bereikbaar is via de A1 en het openbaar vervoer.

 • Duur van training

  Onze trainingen nemen respectievelijk 1 tot 2 dagen in beslag. Bekijk voor de exacte trainingsduur en tijden de afzonderlijke trainingspagina’s.

 • Voor de lunch wordt gezorgd

  Wij zorgen voor vers belegde broodjes en fris-/fruitdranken.

 • Laptop

  Het is niet verplicht, toch raden wij aan een eigen laptop mee te nemen.

Bekijk ons opleidingsaanbod

Basisopleiding

Niveau 1

Voor nieuwe Atlantis gebruikers is er een basisopleiding. Na het volgen van deze training kunnen deelnemers vol zelfvertrouwen aan de slag met Atlantis.

Verdiepingscursus

Niveau 2

Deze training is voor Atlantis gebruikers die al met Atlantis werken. Na het volgen van deze training zijn deelnemers in staat efficiënter te werken en het maximale uit de Atlantis omgeving te halen.

Applicatiebeheerder

Niveau 3

Voor applicatiebeheerders bieden wij een gevorderde training op basis van de Configuratie Cockpit. Na het volgen van deze training zijn deelnemers bekwaam de Atlantis omgeving te configureren en naar eigen wensen in te richten.