Atlantis Verhalen module

Wilt u een beroep doen op de historische kennis van uw websitebezoekers? Of zoekt u achtergrondinformatie over uw collectie en wilt u deze verzamelen en beschikbaar stellen? Hiervoor biedt Atlantis de Verhalen module. Dankzij deze module kunnen bezoekers via uw website verhalen delen en bekijken.  
Atlantis moduele verhalen

Verzamel en publiceer verhalen

Benut de historische kennis van online bezoekers met behulp van de Atlantis Verhalen module. Deze  toevoeging binnen het Atlantis aanbod stelt organisaties in staat om haar websitebezoekers verhalen, via een combinatie van tekst en multimedia, te laten delen. Deze module wordt ook gebruikt voor publicatie van thema’s en online exposities.

Atlantis module Verhalen

De kracht van Verhalen

De verhalenfunctie nodigt het publiek uit tot het delen van content over bijvoorbeeld objecten, locaties, foto’s of historie. Deze verhalen hebben een positief effect op het brein en zorgen voor betrokkenheid van het publiek. De verhalen geven identiteit aan het erfgoed en voorzien in achtergrondinformatie die zonder het verhaal verloren was gegaan.

Bol atlantis module verhalen

Veelzijdig inzetbaar

Dankzij de Verhalen module, ontstaat er de mogelijkheid voor websitebezoekers om verhalen te doorzoeken of toe te voegen. Het is de keuze van de organisatie of een verhaal direct gepubliceerd wordt, of dat er eerst redactie plaatsvindt. Voor de organisatie is tevens mogelijk eigen contact in verhalenvorm te publiceren.

 

Boek atlantis module verhalen

Functionaliteiten Verhalen

De verhalen worden via een Rich text editor ingevoerd zodat de schrijver vrijheid heeft in de opzet en layout van het verhaal. Aan het verhaal kunnen multimedia zoals beeldmateriaal, audio en video toegevoegd worden. Er kunnen aanvullende velden gebruikt worden om de vindbaarheid van de verhalen te bevorderen. Bezoekers maken een account aan voordat ze verhalen kunnen schrijven. Door in te loggen hebben zij toegang tot eerder gepubliceerde of in concept zijnde verhalen.

man-g7a75e97d6_1920

Publiceren van verhalen

Gepubliceerde verhalen worden gezamenlijk met andere collecties uit Atlantis gepresenteerd en zijn op eenzelfde wijze doorzoekbaar. De verhalen zijn volledig doorzoekbaar op inhoud en bijlages met als resultaat dat deze makkelijk gevonden worden. Als een online bezoeker onderzoek doet naar een bepaald thema of onderwerp worden relevante verhalen getoond om zo veel mogelijk informatie geven. Er kunnen koppelingen gerealiseerd worden met het CMS van de website om verhalen uit te lichten.