Opleidingen

Dankzij onze opleidingen leren onze gebruikers te werken met Atlantis en verbreden zij hun vaardigheden met het systeem. Er worden zowel opleidingen georganiseerd vanuit de organisatie zelf na het samenstellen van een opleidingsplan, als dat opleidingen worden georganiseerd door DEVENTit voor alle Atlantis gebruikers.

Opleiding per ogranisatie of groepstraining

Opleidingsplan per organisatie
Bij het starten met Atlantis stelt u een opleidingsplan op, samen met uw contactpersoon binnen DEVENTit. Dit opleidingsplan bevat vaak de basisopleiding op niveau 1 en eventueel opleidingen op niveau 2 en niveau 3. Zij denken met u en uw organisatie mee voor welke opleidingen nodig en gewenst zijn om optimaal te werken met Atlantis. Binnen uw organisatie mogen zoveel deelnemers als u wilt aansluiten. Dit opleidingsplan kan ook op een later moment samengesteld worden, wanneer bijvoorbeeld nieuwe medewerkers in dienst zijn voor een opleiding op niveau 1 of een verdiepingscursus gewenst is op niveau 2 en niveau 3.

Online groepsopleidingen
Naast de opleidingen per organisatie worden periodiek groepsopleidingen georganiseerd, waar vrij op ingeschreven kan worden door meerdere deelnemers van verschillende organisaties. Deze opleidingen vinden in de regel online plaats. Houd deze pagina en de nieuwsbrief in de gaten voor het aanbod van online groepsopleidingen.

 • Duur van de opleiding

  De duur van de opleiding is afhankelijk van het onderdeel dat besproken wordt

 • Goed beoordeeld

  Deelnemers beoordelen onze opleidingen gemiddeld met 4,5 sterren op schaal van 5

 • Verschillende niveau's

  Er zijn opleidingen beschikbaar voor zowel beginnende als gevorderde Atlantis gebruikers

 • Opleiding op locatie

  Het is mogelijk om een opleiding online, bij ons op kantoor in Bunschoten of op locatie te volgen

Bekijk de groepstrainingen:

Basisopleiding

Niveau 1

Voor nieuwe Atlantis gebruikers is er de basisopleiding. Deze opleiding gaat over de basisfuncties van Atlantis. Na deze opleiding kunnen deelnemers vol zelfvertrouwen aan de slag met Atlantis Collectiebeheer.

Verdiepingscursus

Niveau 2 & 3

Tijdens de verdiepingscursus wordt de deelnemer getraind om te werken met de geavanceerde functies die Atlantis Collectiebeheer te bieden heeft. Na het volgen van deze training zijn deelnemers in staat effici├źnter te werken en het maximale uit de Atlantis omgeving te halen.

Opleidingsplan

Liever een opleiding volledig gericht op uw eigen organisatie? Naast de groepstrainingen is het ook mogelijk om een persoonlijk opleidingsplan samen te stellen waarbij onbeperkt deelnemers van de organisatie mogen aansluiten. Neem contact met ons op voor het bespreken van een opleidingsplan voor uw organisatie.