Atlantis voor bedrijfshistorische collecties

Beheer en registreer bedrijfshistorische collecties met Atlantis. Geboden wordt volwaardige bedrijfserfgoed software die ondersteuning biedt voor bedrijfhistorische collecties in de breedste zin van het woord.

foto's beeldbank erfgoed

Historische collectie

Bedrijven worden gevormd door hun verleden. Het geeft het bedrijf een boodschap. Uit de geschiedenis van het bedrijf blijkt de authenticiteit, continuïteit en betrouwbaarheid. Door de jaren heen zijn de nodige materialen verzameld en is er een historische collectie opgebouwd.

 

 

Volkswagen Kever foto erfgoed

Er zit toekomst in bedrijfshistorie

Dankzij onze bedrijfsarchief software, worden deze collecties overzichtelijk geregistreerd en beheerd. Hierdoor bieden we mogelijkheden om deze collecties toegankelijk te maken voor medewerkers, stakeholders en/of het publiek.

responsive publieksomgeving

Presenteer het verleden

Online presentatie van collecties is naadloos onderdeel van onze bedrijfserfgoed software oplossing waarmee de Atlantis zoekomgeving voor medewerkers, stakeholders en/of het publiek volledig integreert binnen uw eigen website of websites van derden. Een webomgeving voor collectieraadpleging is standaard inbegrepen bij de oplossing.

studie Collectiebeheer

Bedrijfsarchief software

Atlantis Bedrijfshistorie biedt ondersteuning voor bedrijfhistorische collecties in de breedste zin van het woord: objecten, afbeeldingen, full-streaming audio/video en documenten in een willekeurig bestandsformaat zoals promotiemateriaal, magazines en bedrijfsdocumenten. Dankzij geïntegreerde mediaviewers zijn deze bestanden direct te bekijken en/of beluisteren en beschikbaar voor download.

Overzicht

Kenmerken van Atlantis Bedrijfshistorie

Krachtige publicatie-, zoek- en integratiefuncties

Met Atlantis wordt het beheren, registeren en beschikbaar stellen van bedrijfshistorische collecties vereenvoudigd en gestructureerd.

Internationale standaarden

Beheer al uw collectiedata volgens de gangbare internationale standaarden.

Uitgebreid autorisatiemodel

Dankzij uitgebreide autorisatiemogelijkheden worden rollen en rechten van gebruikers binnen de omgeving naar wens ingesteld.

Veilig

Communicatie met de beheer- en publieksomgeving gebeurt op basis van HTTPS. De implementatie van deze beveiliging en het bijbehorende SSL- certificaat is inbegrepen.

Koppelingen

Atlantis biedt ondersteuning voor tal van koppelingen en koppelingsprotocollen. Onder andere API, OAI, SRU, en import/export in de vorm van XML, CSV en HTML.

Uitbreidbaar

Met nieuwe modules, diensten en koppelingen met/naar externe systemen is Atlantis onbeperkt uitbreidbaar en klaar voor toekomstige wensen en behoeften.