Atlantis Collectiebeheer Lite

Collectiebeheer Lite van Atlantis biedt een volwaardige oplossing voor collectiebeheer voor kleine musea en erfgoedorganisaties. Het systeem volgt internationale richtlijnen en kent een gebruiksvriendelijke inrichting.
Archiefinstelling

Collectiebeheer volgens standaarden

Met Atlantis Collectiebeheer Lite wordt een webbased collectiebeheersyteem geboden dat volledig ondersteuning biedt voor het registreren van museale collecties en processen. Dit gebeurt op basis van internationale standaarden.

studie Archeologie

Gebruikersvriendelijke inrichting

De omgeving heeft een gebruikersvriendelijke inrichting waar een organisatie vrijwel direct mee aan de slag kan. Er wordt tevens voorzien in een gratis standaardmigratie vanuit diverse gangbare applicaties.

Vrouw wijst naar scherm 2

Beheer uitbesteed

De collecties worden veilig opgeslagen. Beveiliging, updates van de software en backups worden volledig verzorgd. Ook het applicatiebeheer wordt uitbesteed aan DEVENTit, zodat gebruikers zich alleen maar bezig hoeven te houden met het collectiebeheer. Via een online klantenportaal is worden vragen beantwoord en problemen opgelost.

54875000018134010_zc_v9_1612947838546_people_walking_on_wooden_floor_inside_green_walled_building_34633_1024x683-e1613052229371[1]

Volwaardige museum software

Deze oplossing biedt volwaardige museum software. Voor het registreren van objecten, standplaatsen andere processen zoals onder andere conditiecontroles, bruiklenen, tentoonstellingen en verwervingen.

devices_screens_2

Collecties zichtbaar op internet

Het is mogelijk de collecties via uw eigen website doorzoekbaar te maken voor het publiek. Hier wordt een Atlantis Responsive Publieksomgeving voor ingezet. Dit kan in een standaardvormgeving óf in de vormgeving van uw organisatie.

Overzicht

Atlantis Collectiebeheer Lite

Lage instap- en jaarlijkse kosten

Dankzij een aangepast prijzenmodel een zeer interessant aanbod voor kleine musea.

Overal en altijd toegang tot de collecties

Het platform is volledig webbased. Er is enkel een webbrowser en internetverbinding nodig om toegang te hebben tot de collecties.

(Inter)nationale standaarden

Beheer collecties en metadata volgens gangbare internationale standaarden en de richtlijnen van het Netwerk Digitaal Erfgoed.

Veilig

De collecties worden veilig opgeslagen. Beveiliging, updates van de software en backups worden volledig verzorgd. Ook is er standaard 2-factor authenticatie.

Gratis standaardmigratie

Er wordt voorzien in een gratis standaardmigratie vanuit diverse gangbare applicaties.

Uitbreidbaar

Er zijn diverse aanvullende diensten af te nemen zoals een eigen zoekomgeving voor het publiek, barcodescanning en koppelingen met derden.

chatsimple