Atlantis 7

Er wordt gewerkt aan een compleet nieuwe versie van Atlantis. Deze nieuwe versie van Atlantis wordt uitgebracht in 2024. Met als belangrijkste peilers een compleet nieuwe look-and-feel. We noemen deze nieuwe omgeving Atlantis 7.
kelly-sikkema-v9FQR4tbIq8-unsplash-3-scaled-e1608802061264[1]

Geheel vernieuwde look-and-feel

Atlantis 7 biedt een compleet nieuwe omgeving voor Atlantis gebruikers. Highlights zijn het vernieuwde ontwerp en de gebruikersvriendelijkheid, gecombineerd met de hoogste performance. Met de ontwikkeling van Atlantis 7 is gebruik gemaakt van de modernste technieken op het gebied van invoeren, zoeken en navigeren. De user interface is ontworpen met overzichtelijkheid en gebruikersvriendelijkheid als belangrijkste uitgangspunten.

webomgeving collectiebeheer

Responsive design

Atlantis 7 krijgt een volledig responsive beheeromgeving. Dit betekent dat de beheeromgeving zich schaalt naar het type apparaat dat gebruikt wordt. Zo is deze omgeving zeer geschikt om mee te werken via mobiele apparaten zoals smartphone of tablet. En aangezien het een webbased oplossing betreft, bieden we zo overal en altijd toegang tot de collecties.

publiekelijk collecties zien crowdsourcing

Standaard meertalig

Atlantis 7 biedt volledige ondersteuning voor meerdere talen. Dit betekent dat meertalig invoeren van objecten mogelijk wordt, alsook het toevoegen van eigen vertalingen voor user interface zoals zoeklabels, filters en sorteermogelijkheden.

Collectieportaal erfgoed

Vormgeving aanpasbaar

Om Atlantis 7 nog beter aan te laten sluiten bij andere applicaties binnen de organisatie van onze gebruikers, wordt het mogelijk om de beheeromgeving vorm te geven naar de huisstijl van de organisatie. Of om de vormgeving van het systeem aan te passen naar de wens van de gebruiker.

studie Collectiebeheer

De gebruiker staat centraal

Er is met name ingezet op intuïtieve bediening en gebruikersvriendelijke invoercontrols. Daarbij versterken wij de mogelijkheden die het systeem biedt op het gebied van collectiebeheer. Atlantis 7 biedt onovertroffen gebruiksgemak.

configuratie collectiebeheer

Configuratie Cockpit

Atlantis 7 biedt veel mogelijkheden om de applicatie geheel naar eigen wensen in te richten. Een belangrijke rol wordt ingevuld door de Configuratie Cockpit. Deze omgeving vervangt het traditionele beheerdersmenu en integreert volledig binnen Atlantis 7. Dankzij Configuratie Cockpit wordt het configureren van Atlantis eenvoudig.