Atlantis voor Gemeentes

Gericht op gemeentes biedt Atlantis diverse modules en functionaliteiten op het gebied van burgerzaken, wonen en informatievoorziening.

Bouwdossiers

Module Bouwdossiers

Voor het beheren en online aanbieden van bouwdossiers bieden wij de module Bouwdossiers. Beheren kan rechtstreeks in Atlantis, of de dossiers worden opgehaald uit een extern systeem dankzij een koppeling. Direct downloaden, aanvragen ter inzage of het verwerken van scanning on demand aanvragen horen bij de mogelijkheden.

0-800-

Scanning on Demand

Bezoekers kunnen via de publieksomgeving aanvragen voor het scannen van documenten doen. De scan-aanvragen worden gegroepeerd naar aanvragen voor een scanpartij of -afdeling. De dienst is uitbreidbaar met elektronisch betalen waardoor de bezoeker direct eventuele betalingen kan voldoen.

 

 

studie Collectiebeheer

Zaakdossiers

Atlantis de module Zaakdossier. In deze module worden de dossiers van de afgesloten zaken beheerd. Dit gebeurt via series, dossiers en documenten. Voor vernietiging wordt een functie geleverd die het vernietigen via geautomatiseerde ondersteuning laat plaatsvinden.

working-woman-technology-computer-7374

Akten en registers

Voor raadpleging en beschikbaarstelling van burgelijke stand of bevolkingsregisters bieden wij de module Akten en registers. Voor de verschillende soorten akten en registers kunnen eigen velden voor beschrijving gedefinieerd worden.

responsive publieksomgeving

Beschikbaarstelling

Presenteer bronnen via uw website of websites van derden met behulp van een Atlantis Publieksomgeving. Hiermee stelt u daarvoor in aanmerking komende bronnen beschikbaar aan medewerkers en/of het publiek. Rekeninghoudend met beperkingen in openbaarheid.

veiligheid collectiebeheer

Koppeling met e-depot

Atlantis biedt een volwaardige samenwerking met een E-Depot, ongeacht de gekozen E-Depot oplossing. Geïntegreerd en real-time worden bestanden en metadata opgevraagd en opgeslagen (via bi-drectionele ingest). Met Atlantis en een E-Depot oplossing wordt hiermee een volledig OAIS-compliant omgeving geboden. De informatie-uitwisseling met het E-Depot is configurabel en geoptimaliseerd zodat alleen een beroep op bestanden uit het E-Depot wordt gedaan als het gebruik van een origineel bestand noodzakelijk is.

configuratie collectiebeheer

Flexibel en naar wens configureerbaar

Atlantis biedt veel mogelijkheden om de applicatie geheel naar eigen wensen in te richten. Dankzij functionaliteten zoals Configuratie Cockpit, Schermbouwer en  Dynamische velden  wordt u in staat gesteld uw omgeving eenvoudig zelf te configureren.

Overzicht

Kenmerken van Atlantis

Krachtige publicatie-, zoek- en integratiefuncties

Met Atlantis wordt het beheren, registeren en beschikbaar stellen van de collecties vereenvoudigd.

Uitbreidbaar dienstenpakket

Het dienstenpakket is uit te bereiden met functies zoals Full Audit Trail, Linked Opendata en de mogelijkheid tot gebruiken van, en koppelen met, (externe) thesauri.

Uitgebreid autorisatiemodel

Dankzij uitgebreide autorisatiemogelijkheden worden rollen en rechten van gebruikers binnen de omgeving naar wens ingesteld.

Onbeperkt support

Onderhoud en support vindt plaats op basis van een onderhoudscontract. Hierbij zijn geen beperkingen in de hoeveelheid support of het aantal meldingen.

Koppelingen

Atlantis biedt ondersteuning voor tal van koppelingen en koppelingsprotocollen. Onder andere API, OAI, SRU, HTTPS en import/export in de vorm van XML, CSV en HTML.

Modulair

Met nieuwe modules, diensten en koppelingen met/naar externe systemen is Atlantis onbeperkt uitbreidbaar en klaar voor toekomstige wensen en behoeften