Kleine erfgoedorganisaties

Atlantis is ook zeer geschikt voor kleine erfgoedorganisaties zoals archiefinstellingen, musea, historische verenigingen, stichtingen en privéverzamelingen.

polaroid-photos-on-wooden-surface-1915941

Materiaal van onschatbare waarde

In de collecties van kleine erfgoedorganisaties bevindt zich materiaal van onschatbare historische waarde. Speciaal voor deze doelgroep bieden we met Atlantis volwaardige collectiebeheersoftware tegen gereduceerde prijzen.

people-coffee-meeting-team-7096

Geen restrictie in functies

Atlantis voor kleine erfgoedorganisaties is kosteneffectief in te zetten tot maximaal 5 gebruikers. Er is geen beperking in functies of aantal te beheren objecten. Zo brengen wij een professionele oplossing voor het opslaan, beheren en beschikbaar stellen van collecties binnen handbereik.

devices_screens_2

Presenteer het verleden

Presenteren van collecties en objecten via uw website of websites van derden met behulp van de Atlantis Publieksomgeving. De Publieksomgeving maakt integraal onderdeel uit onze oplossing en houdt rekening met geldende beperkingen zoals auteursrechten en openbaarheidsbeperkingen.

andrew-neel-cckf4TsHAuw-unsplash

Volledig webbased collectiebeheer

Met Atlantis heeft u overal en altijd toegang tot uw collectie. Het platform is volledig webbased en bereikbaar via uw favoriete webbrowser.

Overzicht

Atlantis voor kleine erfgoedorganisaties

Gereduceerde prijs

Dankzij een aangepast prijzenmodel een zeer interessant aanbod voor organisaties met behoefte aan maximaal 5 collectiebeheerders.

Krachtige publicatie-, zoek- en integratiefuncties

Met Atlantis wordt het beheren, registeren en beschikbaar stellen van erfgoedcollecties vereenvoudigd en gestructureerd.

Internationale standaarden

Beheer collecties en metadata volgens de gangbare internationale standaarden.

Veilig

Communicatie met de beheer- en publieksomgeving gebeurt op basis van HTTPS. De implementatie van deze beveiliging en het bijbehorende SSL- certificaat is inbegrepen.

Koppelingen

Atlantis biedt ondersteuning voor tal van koppelingen en koppelingsprotocollen. Onder andere API, OAI, SRU, en import/export in de vorm van XML, CSV en HTML.

Uitbreidbaar

Met nieuwe modules, diensten en koppelingen met/naar externe systemen is Atlantis onbeperkt uitbreidbaar en klaar voor toekomstige wensen en behoeften.