Kleine erfgoedorganisaties

Atlantis is ook zeer geschikt voor kleine erfgoedorganisaties zoals musea, historische verenigingen, stichtingen en privéverzamelaars.

polaroid-photos-on-wooden-surface-1915941

Materiaal van onschatbare waarde

In de collecties van kleine erfgoedorganisaties bevindt zich materiaal van onschatbare historische waarde. Speciaal voor deze doelgroep bieden we met Atlantis volwaardige collectiebeheersoftware tegen gereduceerde prijzen.

people-coffee-meeting-team-7096

Geen restrictie in functies

Atlantis voor kleine erfgoedorganisaties is kosteneffectief in te zetten. Zo brengen wij een professionele oplossing voor het opslaan, beheren en beschikbaar stellen van collecties binnen handbereik.

devices_screens_2

Presenteer het verleden

Presenteren van collecties en objecten via uw website of websites van derden met behulp van de Atlantis Publieksomgeving. De Publieksomgeving maakt integraal onderdeel uit onze oplossing en houdt rekening met geldende beperkingen zoals auteursrechten en openbaarheidsbeperkingen.

Arhiveren archeologie

Volledig webbased collectiebeheer

Met Atlantis heeft u overal en altijd toegang tot uw collectie. Het platform is volledig webbased en bereikbaar via uw favoriete webbrowser.

Productoverzicht

Voor kleine erfgoed organisaties is een speciaal product in de vorm van Atlantis Collectiebeheer Lite. Dankzij een aangepast prijzenmodel een zeer biedt dit een zeer interessant aanbod. Lees meer over Atlantis Lite op de productpagina.

Collectiebeheer Lite

Atlantis

Atlantis Collectiebeheer Lite is een oplossing op basis van het bewezen collectiebeheersysteem Atlantis tegen een geringe investering. Hiermee wordt een volwaardige oplossing voor collectiebeheer bereikbaar gemaakt voor kleine musea en erfgoedorganisaties.

Overzicht

Atlantis voor kleine erfgoedorganisaties

Gereduceerde prijs

Dankzij een aangepast prijzenmodel een zeer interessant aanbod voor kleine organisaties.

Krachtige publicatie-, zoek- en integratiefuncties

Met Atlantis wordt het beheren, registeren en beschikbaar stellen van erfgoedcollecties vereenvoudigd en gestructureerd.

Internationale standaarden

Beheer collecties en metadata volgens de gangbare internationale standaarden.

Veilig

Communicatie met de beheer- en publieksomgeving gebeurt op basis van HTTPS. De implementatie van deze beveiliging en het bijbehorende SSL- certificaat is inbegrepen.

Koppelingen

Atlantis biedt ondersteuning voor tal van koppelingen en koppelingsprotocollen. Onder andere API, OAI, SRU, en import/export in de vorm van XML, CSV en HTML.

Uitbreidbaar

Met nieuwe modules, diensten en koppelingen met/naar externe systemen is Atlantis onbeperkt uitbreidbaar en klaar voor toekomstige wensen en behoeften.

chatsimple