Deze nieuwsbrief is bedoelt om een update te geven over de door ons genomen

maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Maatregelen

DEVENTit neemt passende maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo wordt er zo veel mogelijk vanuit huis gewerkt en zijn fysieke afspraken verschoven naar meetings via video. Er zijn geen gevolgen voor onze bereikbaarheidstijden of dienstverlening. Op het moment van schrijven zijn gelukkig geen besmettingen bekend binnen ons bedrijf of onze naasten. Wij hopen dat ook u en uw naasten in goede gezondheid zijn.

Op afstand in contact komen?
Fysieke afspraken voor productdemonstraties en klantbezoeken hebben plaats gemaakt voor videomeetings. Zo zitten collega’s Herre-Jan en Laurens vanuit thuiswerkplekken voor u klaar. Momentje over voor vrijblijvende informatie over Atlantis of op zoek naar advies over collectiebeheer en online presentatie? Laat het ons weten, wij zullen dan een videomeeting organiseren.

Webbased collectiebeheer en online presentatie
Het Atlantis platform is volledig webbased. Dit houdt in dat Atlantis gebruikers vanuit huis volledig toegang hebben tot archieven en collecties. Het overgrote deel van onze klanten maakt gebruik van een Atlantis publieksomgeving om collecties online beschikbaar te stellen. Dankzij deze online beschikbaarstelling kunnen o.a. archieven en musea raadpleging van de collecties faciliteren vanuit huis. 

Support en ontwikkelteam
Onze collega’s van support zijn zoals gebruikelijk bereikbaar via het supportplatform of ons telefoonnummer 033-2992277. Ditzelfde geldt voor de rest van ons team, iedereen is bereikbaar via onze reguliere contactmethoden. 

Consultancy en training

Afgelopen week zijn zelfs productrainingen en consultancysessies gehouden op afstand, waarbij deelnemers vanuit huis aanschoven. Even wennen, maar dankzij technieken als schermdeling en whiteboards verliepen de sessies naar tevredenheid.

Atlantis Verhalen introductiekorting verlengd

Deze nieuwe module biedt het publiek en de organisatie de mogelijkheid om verhalen toe te voegen aan de website. De verhalen worden via de website rechtstreeks in Atlantis opgenomen. Zo worden deze binnen de publieksomgeving en in het collectiebeheersysteem volledig doorzoekbaar en zijn ze te relateren aan objecten uit collecties in Atlantis. Naast de velden voor een verhaal, zijn er aanvullende velden zoals ‘trefwoorden’ en’ periode’ die bijdragen aan het ontsluiten van deze digitale bronnen.

Om de introductie van deze nieuwe functionaliteit te vieren, loopt er een introductiekorting van 20% op de licentieprijs. Deze actie is verlengd! Vraag een offerte aan vóór 31 mei 2020 om te profiteren van deze korting.

Met vriendelijke groet,
het DEVENTit team